Onze partner ZIVVER zorgt voor veilige online communicatie.

Veilige e-mail versturen met ZIVVER

Als belangrijk onderdeel van onze security diensten is veilige e-mail, awareness en zekerheid omtrent de ontvanger een belangrijk onderwerp. Welnu, wij zijn blij te mogen vermelden dat ZIVVER onze nieuwe partner is! ZIVVER is een Nederlands bedrijf. Inmiddels wordt ZIVVER door enorm veel organisaties gebruikt en is een belangrijke aanvulling op de wet Meldplicht Datalekken, en de AVG/GDPR. Lees meer over onze visie op veiligheid bij Cyber Security.

Zorgvuldig en vertrouwelijk omgaan met (privacy-)gevoelige informatie is een essentieel onderdeel van ZIVVER. Privacygevoelige informatie wordt beveiligd en versleuteld verstuurd met behulp van ZIVVER. Op deze manier kunnen alleen verzender en ontvanger bij de informatie. Dit is belangrijk, zeker nu er sinds 1 januari 2016 de Wet Meldplicht Datalekken in Nederland is ingevoerd en nog strengere wetgeving vanaf 25 mei 2018 op Europees niveau gaat gelden.

Hoe beveiligt ZIVVER uw e-mail?

ZIVVER is een plug-in op uw bestaande en vertrouwde mail cliënt van Microsoft of Google. Het werkt niet anders dan uw normale mail verkeer, tenzij u probeert privacygevoelige of geblokkeerde content te versturen. Dan worden de berichten of documenten beveiligd verstuurd. Dit zorgt ervoor dat ZIVVER snel geïmplementeerd is in uw organisatie en uw personeel snel went aan de nieuwe veiligheidsstandaard binnen uw organisatie.

Als u een beveiligd bericht verstuurd, kunt u dit op verschillende manier extra beveiligen met bijvoorbeeld wachtwoorden en SMS ondanks dat u al mailt naar een geauthentiseerde en door ZIVVER gecontroleerde ontvanger. In het geval van privacygevoelige content krijgt de ontvanger een notificatie bericht. Hierin staat een blauwe knop met een link naar een beveiligde omgeving waar het bericht klaar staat. Om het bericht te openen ontvangt u een SMS of wachtwoord of uw gebruikt uw eigen ZIVVER account.

U hoeft geen ZIVVER account te maken om het bericht te lezen of te reageren op onze berichten. Zelf een (gratis) ZIVVER-account maken is makkelijk, dan hoeft u niet elke keer een code in te vullen. Met een eigen account kunt u ook veilig communiceren via ZIVVER, bijvoorbeeld direct vanuit Outlook.

Is veiligheid in uw organisatie ook de, of één van de topprioriteiten. Laat u informeren door Dataplus. U kunt het contact formulier hieronder invullen om een (bel)afspraak te maken.

Contact

TelefonischE-mailAfspraak op kantoor

 

Zivver veilige e-mail

Call Now Button
nl_NLNederlands
en_USEnglish nl_NLNederlands