De top 5 voordelen van License Delivery | Dataplus

Zakendoen met A-merken lijkt gemakkelijk, maar is het vaak niet. Dataplus handelt dit proces voor u af zoals u van ons gewend bent. Wanneer u kiest voor License Delivery van Dataplus, maakt u automatisch gebruik van de hieronder opgesomde top 5 van voordelen.

1. One stop shop

Dataplus is een one stop shop. Bij ons kunt u terecht voor letterlijk al uw softwarelicenties. Dataplus ontzorgt u volledig op dit gebied. Wij zorgen ervoor dat alles correct verloopt, gecontroleerd wordt en u de beste prijs ontvangt.

2. Specialty regeling

Doet u zaken met een minder bekende softwareleverancier, bv. via internet, waarbij u enkel kunt betalen met een creditcard? Dan bent u bij Dataplus aan het juiste adres. U kunt bij ons alles gewoon op rekening aanschaffen.

3. Flexibiliteit

Het kan zo zijn dat u niet elke maand hetzelfde aantal licenties nodig heeft. Bij Dataplus draait u aan de knoppen en bepaalt u zelf wat u betaalt. Het enige wat u hoeft te doen is door te geven wat u nodig heeft.

4. Eigen portal

Als u besluit om voor License Delivery van Dataplus te kiezen, dan krijgt u toegang tot een gepersonaliseerde omgeving waarbij u uw licenties kunt beheren. Natuurlijk ontvangt u gewoon advies van onze specialisten die tevens het onderhoud van uw licenties bewaken!

5. Speciale prijzen

Bevindt uw organisatie zich in de zorg- of overheidssector? Goed nieuws!
Voor deze twee sectoren gelden namelijk speciale prijzen. Wilt u weten of uw organisatie hiervoor in aanmerking komt? Neem dan contact op!

Contact opnemen

Wilt u ook gebruikmaken van de expertise en ontzorging die wij u kunnen bieden op het gebied van License Delivery? Laat het ons dan weten via 040 221 5115 of info@dataplus.nl.

Call Now Button
nl_NLNederlands
en_USEnglish nl_NLNederlands