Stel uw IT-budget voor 2019 veilig met SAM | Dataplus

Tijd voor budget en planning

Het einde van het jaar nadert. Een tijd om vooruit te kijken naar de toekomst. Een nieuw jaar, met nieuwe kansen en uitdagingen voor uw bedrijf en uw IT. Een frisse, positieve blik helpt u om vooruit te komen.

Wat wordt 2019 voor jaar voor u? Welke kansen zullen er ontstaan en hoe gaat u die benutten? Uw bedrijfsvoering is afhankelijk van uw IT. Dat is positief, zo kan u tenslotte het verschil maken.

Hoe stelt u uw budget en planning veilig bij het management?

Haal het maximale uit uw budget

Komend jaar wilt u uw mogelijkheden benutten en uw kansen waarmaken. Daarvoor heeft u budget nodig. Dataplus kent de markt. Ieder jaar krijgt u een kleiner budget en een grotere uitdaging. Dat drijft u tot innovatie en efficiëntie. Dataplus helpt u, wij hebben vaker met dit bijltje gehakt.

Weet u wat u nodig heeft en wat u heeft?

SAM levert u inzicht op in de verhouding tussen licenties en gebruik. Aan de hand van uw gegevens van dit jaar kunnen we u een scherp en reëel beeld geven van de benodigde softwarelicenties. Niet te weinig, niet te veel en volledig compliant. Met dit beeld overtuigt u uw management van uw benodigde budget en financiële planning. Door een stap verder te denken maakt u de beslissing van het management eenvoudiger.

Positieve aanpak

Vaak wordt Software Asset Management met een negatief beeld geassocieerd. Dan heeft u het over boetes voorkomen, risico verminderen en kosten besparen. Maar Dataplus gelooft in een positieve aanpak. Hoe kunt u uw mogelijkheden maximaal benutten? We kijken vooruit, naar uw toekomst en uw ambitie.

Wilt u meer weten over SAM? Klik voor de vier voordelen van SAM.

Vervolg

Uit de inventarisatie van uw softwarelicenties en -gebruik komen diverse actiepunten voort. Of u nu teveel, te weinig of verkeerde licenties hebt, Dataplus werkt samen met u aan de oplossing. Door bijvoorbeeld een licentiestrategie op te stellen heeft u een betere controle over het budget en kan u beter plannen. Welke oplossing er ook komt, de oplossing is volledig afgestemd op uw situatie.

Neem contact op voor een offerteaanvraag op maat. Een medewerker van Dataplus neemt dan binnen 24 uur contact met u op om uw wensen in kaart te brengen en u te voorzien van de gewenste informatie.

Cloud Services
Cyber Security
License Consultancy
License Delivery
Software Asset Management
Losse consultancypakketten


Call Now Button
nl_NLNederlands
en_USEnglish nl_NLNederlands