Over Parlan

Parlan is een organisatie voor jeugdzorg in de regio Noord Holland Noord.
Hun hulp bestaat onder andere uit opvang, opvoeding, begeleiding en/of behandeling aan kinderen en jongeren van 0 tot 18 jaar. De inzet is gericht op bescherming, ontwikkeling en toekomstmogelijkheden van kinderen en jongeren.
Ook ouders en verzorgers kunnen bij Parlan terecht voor advisering en ondersteuning bij opvoeding en (ontwikkelings)problemen van hun kinderen.

Over de Samenwerking

Ron Ploeg Hoofd ICT Parlan: Nadat er een overeenkomst is gesloten tussen Microsoft en de Jeugdzorg is Parlan door een aantal bedrijven benaderd of Parlan gebruik wil maken van diensten van bedrijven die deze Microsoft diensten mogen aanbieden. Ver voor deze overeenkomst was er al contact met Dataplus, omdat Parlan nog niet van een goede regeling gebruik kon maken heeft Parlan afgezien van het gebruik van de diensten van Dataplus in het voorjaar van 2008 is de overeenkomst tussen Microsoft en de Jeugdzorg tot stand gekomen. Hierna hebben we 3 offertes laten maken. Bij de beoordeling hebben we niet alleen de prijs maar ook de service, advies and kwaliteit van de dienstverlening laten meewegen. Je zou zeggen dat het moeilijk is om deze zaken mee te laten wegen terwijl het contact nog zo kort is. Zelf in het offerte traject waren we wezenlijke verschillen op basis waarvan deze weging wel degelijk mogelijk was.

Vanaf de eerste kennismaking hebben wij de relatie als zeer plezierig ervaren. Er was nooit de druk van gauw even tekenen dan is de deal beklonken. Altijd is er ruime tijd voor advies en voorlichting geweest. Het hebben van één vast aanspreekpunt is voor organisaties van een steeds groter belang. Dit zorgt er voor dat het bedrijf weet waar Parlan mee bezig is en dat is voor ons van belang. Ik vind het belangrijk dat een leverancier mee denkt en mij tijdig informeert over nieuwe ontwikkelingen. Wij zijn zeer tevreden over de relatie met Dataplus en de zorg die wij van onze accountmanager van Dataplus ontvangen. Ik heb me vanaf de eerste dag echt klant gevoeld.

Parlan