Over MEE West Brabant

MEE biedt informatie, advies en ondersteuning aan mensen met een verstandelijke of lichamelijke handicap. Maar ook aan anderen die beperkingen ervaren in hun leven, zoals mensen met een gehoorbeperking, een visuele handicap of autisme. MEE ondersteunt hen op alle terreinen van het dagelijks leven. MEE West-Brabant heeft vestigingen in Bergen op Zoom, Breda en Roosendaal en beschikt op verschillende plaatsen in de regio over steunpunten.

De samenwerking

Dhr Toine Welling, Manager Administratie en Beheer: Sinds vorig jaar zijn wij in contact gekomen met Dataplus. Door de invoering van ons nieuw informatiesysteem, waren we genoodzaakt ook onze Microsoft licenties weer eens te bekijken.

Dataplus maakte niet zomaar blind een aanbieding, men wilde eerst weten wat wij aan actuele licenties hadden en welke we eventueel konden gebruiken voor onze nieuwe omgeving. Zo’n licentieoverzicht wordt aan tafel bespoken met daarbij een deskundig advies rekening houdend met onze toekomst.

Mede door dit meedenken, hebben wij besloten alle onze licenties via Dataplus te laten lopen.

Maar Dataplus doet meer, Dataplus legt verbanden tussen onze uitdagingen en het partnernetwerk van Dataplus. Zo zijn we op dit moment in gesprek om onze OCS omgeving te laten opbouwen door een van de partners van Dataplus.

Al met al is Dataplus geen leverancier van MEE West-Brabant, maar een echte Partner!

MEE West-Brabant