Over Groenhuysen

Groenhuysen is een eigentijdse en ontwikkelingsgerichte organisatie en zet zich in voor overwegend ouderen. Ouder worden, jezelf blijven staat bij ons voorop en staat centraal in al onze ontmoetingen. Iedereen met een vraag van verzorgende, verpleegkundige of medische aard kan bij ons terecht. We hebben een breed aanbod variërend van een handige boodschappenservice tot langdurige intensieve zorg. Daarnaast vinden we het belangrijk dat onze medewerkers plezier in hun werk hebben en dat deskundigheid van handelen voorop staat. De afgelopen jaren zijn we druk bezig geweest met de invoering van ons Elektronisch Clienten Dossier mede hierdoor zijn we de afgelopen jaren flink gestegen qua werkplekken en gebruikers.

Wat betekent Dataplus voor jullie?

Hans Delwel, ICT Coördinator Groenhuysen. Al meer als 10 jaar hebben wij contact met Dataplus, Groenhuysen is lid van Actiz. Mede hierdoor hebben wij bij elke Microsoft aanschaf kosten kunnen besparen. Je merkt dat Dataplus de beheerder van het contract is en goed op de hoogte is van de ontwikkelingen op licentiegebied. Men vertaalt de complexe materie van licenties naar begrijpelijk Nederlands. Naast Microsoft beheert Dataplus al de andere licenties van onze stichting.
De informatiesessies welke Dataplus met regelmaat organiseert zijn naast educatief ook gewoon gezellig, je kunt immers samen met branchegenoten bijpraten over de ontwikkelingen en nieuwe contacten opdoen.

Aldus Hans Delwel Coördinator ICT

Groenhuysen