Over GGz Breburg Groep

GGz Breburg is ontstaan uit een fusie tussen GGZ Regio Breda en GGZ Midden-Brabant.
Men richt zich op patiënten met psychiatrische aandoeningen en de daarmee samenhangende psychosociale problematiek. Door de fusie is het mogelijk om grotere projecten vorm te geven en de rol van regionale dienstverlener te ontstijgen. GGz Breburg Groep is HKZ gecertificeerd. Totaal werken er ongeveer 2200 medewerkers bij de GGz Breburg Groep.

Welke rol speelt Dataplus bij GGz Breburg Groep

Maarten Robben, Manager ICT GGz Breburg Groep: Van af 1997 beheert Dataplus al de GGZ contracten, vanuit hier is het contact ook ontstaan met GGZ Regio Breda en GGZ Midden-Brabant tegenwoordig dus GGz Breburg.

De gesprekken met Dataplus zijn prettig en je merkt dat deze organisatie gespecialiseerd is in alles wat met licenties te maken heeft. Voor veel organisaties zijn licenties een noodzakelijk kwaad, welke lastig te doorgronden zijn. Dataplus legt op een goede duidelijke manier de link tussen onze organisatie, veranderingen in onze organisatie en het juiste licentiemodel.

Simpel gezegd, GGz Breburg Groep heeft één aanspreekpunt voor een groot deel van haar licenties en antwoorden op vragen worden snel en vakkundig beantwoord door de binnen- en buitendienst van Dataplus.

De slogan ”We care about you and your software“ is dan ook al geruime tijd nagekomen.

GGz Breburg