Over Dimence

Dimence is een instelling voor geestelijke gezondheidszorg. We helpen mensen bij het oplossen van psychische problemen en, als volledig oplossen niet mogelijk is, om de best mogelijke kwaliteit van leven te bereiken. Ook bieden we hulp om psychische problemen te voorkomen. Het resultaat van de behandeling en de tevredenheid van onze patiënten staan bij ons voorop.
Dimence is er voor iedereen, ongeacht leeftijd, sekse en cultuur.

Over de samenwerking met Dataplus

Wim Jellema Afdelingshoofd Automatisering: Dimence is in 2008 ontstaan uit een fusie tussen Adhesie GGZ, Zwolse Poort en RiaggZ over de IJssel. Bij zo’n fusie vinden er natuurlijk op infrastructuur kant een hoop aanpassingen plaats. Dimence heeft ervoor gekozen Microsoft als platform te gebruiken voor deze infrastructuur. Dataplus heeft de Microsoft overeenkomst zo gemaakt, dat wij gefaseerd over kunnen naar het Microsoft netwerk en dat de Microsoft overeenkomst meegroeit met onze organisatie.
Nadat de Microsoft overeenkomst was afgesloten, heeft Dataplus bemiddelt in onze security oplossing, deze bemiddeling heeft ervoor gezorgd dat wij een flinke besparing hebben gerealiseerd op het uiteindelijke security platform van Dimence.

Dataplus is voor mij een leverancier voor de lange termijn, vragen worden snel opgepakt en onze accountmanager is op regelmatige basis bij ons op locatie.

Dimence