Over Brabant Water

Brabant Water wint, zuivert, transporteert en levert drink- en industriewater van hoge kwaliteit vanuit 33 waterproductiebedrijven aan ruim 2,4 miljoen inwoners en bedrijven in Noord-Brabant. Daarnaast leveren wij water op maat en watergerelateerde producten en diensten in de gebonden en vrije markt. Wij zijn ons bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheden en streven daarom ook naar duurzame en milieuverantwoorde oplossingen. Wij zijn een herkenbare onderneming met een servicegerichte, open, zakelijke en positieve uitstraling. Klant en markt staan centraal. Medewerkers kunnen bij ons gedijen in een prima werkklimaat en zullen er alles aan doen om klanten goed te bedienen.

Brabant Water & Dataplus

Dataplus is ingeschakeld om het licentiebeleid te optimaliseren en de aanwezige licenties helder in kaart te brengen. Dit heeft Dataplus met veel succes gedaan.

We hebben gekozen voor een Enterprise Agreement deze voldoet dan ook aan alle gestelde criteria en zorgt voor rust, compliancy en alle ruimte om te ontwikkelen en innoveren op het platform van Microsoft. Naast de Microsoft licenties die we gebruiken, maken we ook gebruik van de overige licentie expertise van Dataplus.

Brabant Water