Wij zijn Dataplus

Uitgerust met de kwaliteiten om uw IT-vraagstuk tot een succes te brengen

Zo is het allemaal begonnen

Verder kijken dan alleen data. Dat was ons antwoord toen ons jaren geleden werd gevraagd wat we nou precies doen. Hoe dan? Toen was het nog zo dat software aangeleverd werd in pallets. Wat gaven wij onze opdrachtgevers? Een zelf ontwikkeld licentieprogramma. Die pallets verdwenen gelukkig. Tegenwoordig verloopt het gehele licentieproces digitaal en zijn licentieprogramma’s standaard geworden.

Licenties zijn echter nooit verdwenen en de IT-markt is gigantisch ontwikkeld. We hebben deze markt nauw gevolgd en wij zijn hierin ook meegegroeid. In de afgelopen jaren zijn wij dan ook ontwikkeld van alleen leverancier van licenties naar een bureau dat grote organisaties voorziet van belangrijke diensten op het gebied van IT.

Dat u altijd zorgeloos en veilig kunt werken, is voor ons het belangrijkst!

We kijken graag verder voor u en nemen graag het voortouw als het aankomt op technische zaken. Innovatie staat bij ons hoog in het vaandel, zo blijven we onze diensten constant verbeteren en verder ontwikkelen. Wij zorgen ervoor dat u ’s avonds zorgeloos kunt gaan slapen, zonder dat u hoeft te piekeren over complexe zaken.

De identiteit van Dataplus

Volledig

Dataplus is een one stop shop. Bij ons kunt u terecht voor uw volledige security. Wij ontzorgen u volledig.

Kwalitatief

Wij investeren continu in de beste techniek en medewerkers. Bij Dataplus ontvangt u altijd de nieuwste technologieën en oplossingen.

Duidelijk

Het gaat bij ons niet over bits en bytes. We houden het voor u helder, terwijl specialisten uit het vakgebied het lastige werk oplossen.

Betrouwbaar

Wat we zeggen maken we waar. Veilige en betrouwbare oplossingen zijn voor ons erg belangrijk. U kunt altijd rekenen op onze specialisten.

Innovatief

Bij Dataplus denken we altijd na over grensverleggende oplossingen. Onze services blijven we constant verbeteren en vernieuwen.

Klantgericht

Wij hechten veel waarde aan een persoonlijke relatie met onze opdrachtgevers. Samen behalen we de beste resultaten.

Maatschappelijk ondernemen

Maatschappelijk ondernemen is voor Dataplus: ondernemen op een bewuste manier, rekeninghoudend met de maatschappij en het milieu. Met andere woorden:

Duurzaam

Betrokken

Verantwoord

We proberen zoveel mogelijk op een maatschappelijk verantwoorde manier te ondernemen. Alle bedrijfsauto’s zijn van de zuinigste en schoonste milieuklasse A of B, dit staat bij ons in de huisregels opgenomen. Om geen onnodige autokilometers te maken vergaderen wij regelmatig online. Ons hoofdkantoor wordt niet gekoeld met apparatuur die het milieu zwaar belasten met de schadelijke stof freon en maakt gebruik van het duurzaamste verwarmingssysteem dat er is. Daarnaast wordt het niet verwarmd of gekoeld met gas, maar met warmte en kou uit de grond. Alle lampen zijn energiezuinig en gaan automatisch uit als er even geen beweging in de kantoorruimte is. Veel andere apparaten, zoals printers en koffieautomaten die ’s nachts niet nodeloos aan hoeven te blijven, zijn aangesloten op een schakelklok.

Onze servers zijn gevirtualiseerd zodat deze zo min mogelijk energie verbruiken, alle desktops maken plaats voor thin clients met alleen nog een superzuinig beeldscherm dat is aangesloten op een centraal netwerk. De toners voor onze printers worden gerecycled en het printen van e-mails is hier streng verboden. We kiezen voor verpakkingen van milieuvriendelijk materiaal, alternatieven zonder verpakkingen worden geprefereerd. Zo proberen wij een bijdrage te leveren aan het milieu.

Sponsoring

Natuurlijk denkt Dataplus ook aan de maatschappij. Wij doneren aan zorgvuldig geselecteerde goede doelen.

Eerlijk zakendoen

Last but not least, wij houden van eerlijk zaken doen. Verwacht bij ons geen vervelende verrassingen of kleine lettertjes. Dubieuze of onbetrouwbare beleggingen vermijden we met een grote boog. We hechten er veel waarde aan om u altijd recht in de ogen te kunnen blijven kijken. Een goede relatie met onze klanten vinden wij van het allergrootste belang.

Bekijk de bedrijfsfilm