De nieuwe website is gelanceerd - What's new? | Dataplus

Nieuwe website

Eindelijk is het zover! Na een paar maanden intern hard werken, kunnen we het nu eindelijk naar buiten brengen. De nieuwe website van Dataplus is live. En we zijn er trots op!

Website op desktop en laptop

What’s new?

Het grootste verschil, naast de volledig vernieuwde look and feel, is het dienstenportfolio. We hebben goed naar onze opdrachtgevers geluisterd en de markt geanalyseerd op waar behoeften liggen. Hierop is het dienstenportfolio afgestemd en is actueel in wat de markt van ons vraagt.

License Consultancy

License Consultancy is één zo’n nieuwe dienst. Zolang we bestaan (langer dan 37 jaar) leveren we licenties aan klanten (License Delivery), maar de volledig nieuwe dienst License Consultancy is toch nét iets anders. Hierbij staat continuïteit centraal en maken we met u samen een roadmap. Uw wensen worden in kaart gebracht en op strategisch gebied kijken we samen met u naar calculaties, de geschikte partner en doen we zelfs de onderhandelingen voor u. De licentiewereld kent geen geheimen voor ons.

Cyber Security

De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) komt steeds dichterbij. Organisaties dienen, na een voorbereidingsperiode van twee jaar, vanaf 25 mei 2018 compliant te zijn aan deze nieuwe privacywet. In de praktijk blijkt dat er toch nog een groot aantal organisaties nog niet compliant is of dat deze verkeerd ingelicht zijn. De verschillende ransomware-aanvallen dit jaar zullen u ook zeker niet ontgaan zijn. Namen als Petya en WannaCry zullen u dan ook niet vreemd in de oren klinken. Grote bedrijven die Cyber Security consultancy bieden aan andere organisaties, zoals Deloitte, zijn doelwit geworden van een cyberaanval, waardoor de data van 350 organisaties blootgelegd is naar de buitenwereld. Termen als security en compliance zijn nu dus belangrijker dan ooit. Niemand is meer veilig, dus dienen risico’s zo goed mogelijk afgedekt te worden. Anders kan dit tot ernstige boetes en sancties leiden.

Mede om deze reden hebben we dan ook besloten om onze Cyber Security dienst te ontwikkelen. U wordt met deze dienst voorzien van de laatste oplossingen op het gebied van cyber security en uw compliance aan de nieuwe privacywetgevingen wordt gemeten. Het programma is ingericht om u volledig te ontzorgen op dit gebied. Het unieke van deze dienst is dat het al uw issues op het gebied van Cyber Security omvat in plaats van losse componenten die vaak in de markt aangeboden worden.

Overige diensten

Bij onze licentie- en security-diensten houdt het uiteraard niet op. Software Asset Management is volledig vernieuwd en dusdanig ingericht dat u hiermee efficiënt kosten bespaart en juridische risico’s verlaagt. En mocht u met de tijd mee willen, dan kiest u voor Cloud Services. Een succesvolle transitie naar de cloud is hiermee gewaarborgd. We helpen u van A tot Z met de migratie en alles wat daarbij komt kijken.

Content

Veel van onze content werd tot op heden uitsluitend gedeeld via e-mail met onze opdrachtgevers. Hier zijn we vanaf gestapt. Vanaf nu is alle nieuwe content direct beschikbaar voor iedereen op het Dataplus Blog. Hier vindt u handige checklists, whitepapers, nieuws, persberichten, etc. Het doel hiervan is om u te voorzien van waardevolle en bruikbare content, die u direct kunt toepassen in de praktijk. U kunt zich tevens aanmelden voor notificaties. Elke keer wanneer er een nieuw artikel wordt geplaatst, dan ontvangt u hier een melding van. Dit is mogelijk voor zowel uw computer als voor uw smartphone of tablet. Indien u hier liever een ouderwetse e-mail over wilt ontvangen, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. U kunt zich hier aanmelden.

Naast bovenstaande onderdelen zijn er natuurlijk nog een heleboel anderen. Zo hebben we nu ook een evenementenkalender en kunt u ook een kijkje nemen in onze officiële Microsoft Surface webshop voor de zakelijke markt. Let op! De prijzen zijn exclusief btw.

Mobile-responsive

Tijdens de ontwikkeling is rekening gehouden met de stijgende lijn in het aantal smartphones en tablets, dus de website is 100% mobielvriendelijk.

Website op smartphone en tablet

Ontdek het zelf!

Wat is nou leuker dan zelf op ontdekkingstocht gaan? Bekijk de nieuwe website eens. Wie weet wat u nog voor waardevols ontdekt voor uw organisatie.

De website zullen we constant blijven optimaliseren. We horen dan ook graag wat u van de website vindt en eventuele verbeterpunten, opmerkingen of andere vorm van feedback is hartelijk welkom!

Contact opnemen

Heeft u vragen naar aanleiding van dit artikel of kunnen we u ergens anders bij helpen? Onze specialisten staan te allen tijde voor u klaar. Neem gerust contact op.

Call Now Button
nl_NLNederlands
en_USEnglish nl_NLNederlands