Microsoft verbeterd zijn Office apps! | Dataplus

Microsoft verbeterd zijn Office-applicaties voor gebruik in gevirtualiseerde omgevingen.

Om het gebruik van Office-apps in virtuele omgevingen te optimaliseren, heeft Microsoft de containertechnologie van FSLogix volledig in Office 365 geïntegreerd. Microsoft nam FSLogix in november vorig jaar over.

“Deze technologie verbetert de snelheid en betrouwbaarheid van gevirtualiseerde Office-apps om de ervaring te evenaren van het gebruik van Office-apps op een fysieke computer”.

De functionaliteit wordt gratis beschikbaar gemaakt voor klanten met één van volgende licenties:

  • Microsoft 365 E3/E5/ /F1/Business
  • Windows 10 Enterprise E3/E5
  • Windows 10 VDA per gebruiker
  • Remote Desktop Services (RDS), Client Access License (CAL) en Subscriber Access License (SAL)

Meer nieuwe functies:

  • Windows Server 2019 zal OneDrive Files On-Demand voor gevirtualiseerde Office-apps-gebruikers in de komende maanden ondersteunen.
  • Microsoft ondersteunt Office 365 ProPlus op Windows Server 2019.
  • Verbeteringen aan Outlook Cached Mode helpen gebruikers die Outlook op een virtuele desktop draaien om sneller toegang te krijgen tot e-mail en agenda.
  • OneDrive biedt nu een installatieoptie per computer, waarmee mensen één installatie van de OneDrive-app kunnen delen terwijl ze toch hun eigen afzonderlijke mappen en bestanden behouden alsof ze op hun eigen apparaat zijn.
  • Teams heeft ook een installatieoptie per machine voor Chat en Collaboration. In de komende maanden zullen Calling en Meetings in Teams worden aangeboden in samenwerking met Citrix. Microsoft plant aanvullende verbeteringen voor Teams, waaronder verbeterde app-implementatie, ondersteuning voor Windows Virtual Desktop, prestatieverbeteringen en geoptimaliseerde caching voor niet-persistente setups.
  • Een index per gebruiker in Windows Search staat toe dat elk gebruikersprofiel zijn eigen zoekindex behoudt, zodat het zoeken snel en geïndividualiseerd is.

Dataplus kan u compleet ontzorgen!

De licenties specialisten van Dataplus kunnen u makkelijk aan software licenties helpen zonder dat u zich daarin hoeft te verdiepen. De structuur van licentiecontracten is vaak moeilijk, aanbieders zijn lastig in te schatten en niet geheel onafhankelijk. Dataplus heeft een compleet getraind en gecertificeerd team van specialisten voor u klaar staan om u te adviseren op uiteenlopende gebieden.

Dataplus zorgt ook voor de hardware!

Weet u niet welke hardware u moet aanschaffen voor uw organisatie? Naast het uitgebreide IT-dienstenportfolio voorziet Dataplus u ook van de nieuwste Microsoft Surface-devices. Lees op onze blog over de nieuwste mogelijkheden!

Dataplus kan ervoor zorgen dat de transitie naar de cloud soepel verloopt!

U wilt de transitie maken naar de cloud. Simpelweg voor de vele voordelen of omdat het financieel aantrekkelijker voor u is. Over het algemeen is het gemakkelijk op- en afschalen en/of het betalen per gebruik, een van die grote voordelen. Tevens wordt het technische beheer uit handen genomen, maar ook zaken als het stroomverbruik kunnen als voordeel gezien worden. De cloud is dé moderne manier van werken, waar steeds meer organisaties gebruik van (willen) maken. Om u hierbij te ondersteunen heeft Dataplus haar cloud services ontwikkeld. Dit is een collectief van diensten waarvan u gebruik kunt maken om de transitie naar de cloud vlekkeloos te laten verlopen.

Neem contact op:

TelefonischE-mailAfspraak op kantoor

Call Now Button
nl_NLNederlands
en_USEnglish nl_NLNederlands