In de Cloud Met ESET! | Dataplus

Een veilige moderne netwerkwerkomgeving via de cloud met ESET Security

Is de digitale wereld waarin wij vandaag leven wel zo veilig? Hoe kunnen wij ons als ondernemers wapenen tegen bedreigingen van buiten af? Dataplus brengt speciaal voor u als organisatie en als preferred platina partner van ESET, een zeer toonaangevend Cybersecurity bedrijf, de ESET Cloud Administrator onder de aandacht. Dit is vooral belangrijk in een wereld waarin steeds meer bedrijven worden geconfronteerd met digitale bedreigingen zoals virussen, malware, malafide links (phising) of gehackte systemen. Tevens bieden wij u aan het einde van deze blog een unieke kans om de ESET informatie te downloaden! Hierbij vertellen wij u meer over de mogelijkheden over cloud security voor uw organisatie!

AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming)

Zoals u waarschijnlijk weet dienen alle organisaties te voldoen aan de AVG wetgeving ondanks dat sommige organisaties eventueel moeten werken met minder medewerkers of een laag budget. Op de wijze en manieren van rapportage van datalekken zijn alle organisaties gelijk aan de AVG. De ESET Cloud Administrator (ECA) helpt behalve bij het afwenden van bedreigingen ook door middel van vooraf ingestelde rapportages die u kun draaien voor uw eigen inzicht of voor een geconstateerd probleem dat u dient te melden aan de autoriteit persoonsgegevens. Toon hiermee aan dat u heeft nagedacht over uw beveiliging en dat u ook in staat bent om snel een inzichtelijke rapportage in te dienen bij de toezichthouder.

Beveilig uw apparaten vanuit de cloud

De meeste zaken worden tegenwoordig gedaan via de telefoon en een PC. Maar succes brengt groei, complexiteit en een verhoogde behoefte aan effectieve endpoint beveiliging met zich mee. In de snel veranderende omgeving van vandaag de dag, kunnen ondernemers zich ontwikkelen van het runnen van een “one-man show”, tot het organiseren van tientallen of zelfs honderden mensen in korte tijd. Bovendien is elke medewerker uitgerust met meerdere apparaten: PC’s, laptops, tablets en smartphones. Op een gegeven moment moet de rekenkracht van pc’s naar de serverinfrastructuur worden overgebracht met een schaalvergroting tot gevolg. En logischerwijs zijn ook de bescherming van de infrastructuur en de bedrijfsprocessen die ze ondersteunen opgeschaald, toch? Of wordt het zo een te complex geheel?

Welkom in een complexer bedreigingslandschap

Gelukkig bestaan er voor  organisaties van elk formaat (een veelvoud aan) cybersecurity opties die veel van de functies en technologieën bundelen voor meer efficiëntie, een gestroomlijnde gebruikersinterface en een betere beheersing van de kosten. De ESET Cloud Administrator (ECA) is er zo één; een cloud-based remote management tool die gebruiksvriendelijke controle biedt over uw netwerkbeveiliging. Het geeft u de mogelijkheid om de netwerkbeveiliging van uw bedrijf te beheren zonder de noodzaak om extra hardware te kopen, te installeren of te onderhouden de security oplossing wordt geheel voor u ontzorgd!

Wat biedt schaalgrootte u?

Door te kiezen voor cloudbeheer van uw beveiligingsplatform, begint de efficiëntie in uw netwerk vorm te krijgen. Maar niet alle netwerken zijn hetzelfde. Dat geldt evenmin voor de processen en de operaties die op systemen worden uitgevoerd. Met het ECA systeem kunt u groeien op uw eigen gewenste manier!

Wij van Dataplus

Onze specialisten staan voor u klaar om u zoveel mogelijk te ontzorgen op het gebied van cybersecurity! In samenwerking met ESET Nederland proberen wij uw organisatie van een optimaal gemak te voorzien op het gebied van digitale veiligheid! Wij kunnen u een volledige veilige cloud bieden die 24/7 wordt bewaakt door onze dataspecialisten die er voor zorgen dat uw organisatie altijd soepel blijft lopen!

Wij bieden u gratis informatie aan als u klikt op deze veilige link of u onderstaand uw gegevens invult…

Inschrijvingen vallen onder onze algemene voorwaarden. Uw gegevens zijn bij Dataplus in goede handen. In ons privacy statement staat hoe wij met uw gegevens omgaan.

Call Now Button
nl_NLNederlands
en_USEnglish nl_NLNederlands