Endpoint security volledig cloudmanaged

U wilt de transitie maken naar de cloud. U wenst overal ter wereld controle te houden, uw apparaten waar ook ter wereld beveiligt hebben en, nooit meer zelfstandig moeten updaten. ESET Cloud Administrator (ECA) biedt u deze mogelijkheid voor al uw endpoints. Cloud Security is dé moderne manier van beveiligen, waar steeds meer organisaties gebruik van (willen) maken. Zonder moeilijke cloud cursussen en of security seminars toch het beste van cloud security en voor een laag.

Dataplus biedt u exclusief, snel en effectief werken met de ESET Cloud Administrator.

Vooral als het om Cloud Security gaat kan Dataplus ervoor zorgen dat er 24/7 dataspecialisten voor u klaar staan om u te helpen!

De ESET Cloud Administrator (ECA) is een op cloud gebaseerd managementplatform, beheerd en onderhouden door ESET, waarmee u uw volledige endpoint security omgeving (zowel on-premise als cloud) kunt beheren. Dataplus is een preferred Partner van ESET Nederland en houder en beheerder van de Platinum status! ESET en Dataplus zijn beide dynamische organisaties die nooit stil zitten en gezamenlijk bieden wij u alles wat u nodig heeft op het gebied van digitale beveiliging in de cloud!

ESET robot

Vraag direct een gratis adviesgesprek aan

Indien u meer informatie wenst over de ESET Cloud Administator, vult u dan het formulier in.

Binnenkort zal een van onze medewerkers vrijblijvend contact met u opnemen.  Wij zullen u dan informeren over wat Dataplus u kan bieden op het gebied van Cybersecurity en intelligente dienstverlening concepten.

Laat uw gegevens hieronder achter en druk vervolgens op “Verzenden”.

Exclusief nog voordat ESET haar eigen campagne over Cybersecurity start bieden wij u hierbij al informatie over de ESET Cloud Administrator.

Inschrijvingen vallen onder onze algemene voorwaarden. Uw gegevens zijn bij Dataplus in goede handen. In ons privacy statement staat hoe wij met uw gegevens omgaan.

Dataplus