Microsoft Software Assurance gaat veranderen! | Dataplus

Wees er op tijd bij!

Microsoft heeft aangekondigd de SA Benefits aan te passen per februari 2020. Om u een kans te bieden om hierop in te springen is Microsoft bereid om u tot 1 januari 2022 de tijd te geven om hier uw nodige aanpassingen op door te voeren. Echter voor trainingsvouchers geldt, dat alle in bezit zijnde vouchers omgezet dienen te zijn voor 30 juni 2021.

Uw investeringen gaan uiteraard niet verloren! Na deze wijziging helpt SA u volledig te profiteren van uw investeringen in IT. Deze wijzigingen zullen het makkelijker maken voor u om “verouderde” implementatie-mechanismen te vervangen. Tegelijkertijd worden dubbele services verwijderd die mogelijk elders ter wereld beschikbaar zijn. Door SA Benefits te wijzigen, blijven ze een eenvoudige set nuttige voordelen bieden die worden gecoördineerd tussen software en cloud, en kunnen ze u als klant beter ondersteunen in uw transitie naar een cloudgebaseerde wereld.

Om klanten te helpen met het maken van een soepele transitie naar de cloud investeert Microsoft veel in FastTrack om u te helpen met de adoptie en migratie naar Microsoft Cloud Services.

Read more

Maak een afspraak met een licentie specialist om meer te weten te komen over Microsoft FastTrack!

Alleen bedrijven die minimaal € 208.000,- uitgeven aan Software Assurance premie krijgen nog directe (betaalde) ondersteuning van Microsoft. Organisaties welke minder aan SA afnemen kunnen vanaf dat moment terecht bij een Microsoft partner (zoals Dataplus) voor betaalde ondersteuning.

SA-benefits welke komen te vervallen:

  • Software AssuranceDeployment Planning Services
  • Software AssuranceTraining Voucher

Wat kunt u terugverwachten van Microsoft voor deze verdwijnende diensten:

Wat is FastTrack?

FastTrack is een dienstverlening van Microsoft om uitrol en adoptie van O365 te faciliteren, voor kwalificerende O365, Windows 10 of EMS-licenties. Deze benefit komt gratis mee voor de levensduur van de geselecteerde abonnementen. De volgende zaken kunt u verwachten.

Visie definiëren: plan een succesvolle implementatie

FastTrack biedt hulp voor planning, oplevering en acceptatie van samenwerkingshulpmiddelen als Skype voor Bedrijven en Microsoft Teams wanneer je voldoet aan de FastTrack-voorwaarden.

Onboard: implementeer met behulp van technische ondersteuning

Wanneer je 150 of meer seats koopt, helpt een FastTrack-team je met onboardingtaken zoals de instelling van een Domain Name System (DNS), de configuratie van firewallpoorten, de inrichting van gebruikers en de validatie van netwerkverbindingen.

FastTrack maakt het voor u makkelijker om data (e-mail en bestanden) te integreren in O365. Dit is mogelijk bij aankoop van 500 of meer seats. E-mail kan worden verplaatst naar Exchange Online vanaf on-premises Exchange Server, IBM Domino, Google Apps for Work, Novell GroupWise of IMAP-systemen. Bestanden kunnen worden verplaatst naar OneDrive voor Bedrijven vanaf Google Drive, Box of bestandsshares en naar SharePoint Online-teamsites vanaf bestandsshares. Het gaat hier om Migratie support de Microsoft specialisten komen dit niet persoonlijk op locatie bij uw organisatie doen.

Waarde verhogen, meer gebruikersacceptatie en bedrijfswaarde

Profiteer van een grote verscheidenheid aan diensten om mensen te helpen je nieuwe Microsoft-omgeving te accepteren en beheerders te helpen beheren.

Beheer en onderhoud je Cloud Voice-implementatie met MyAdvisor

MyAdvisor is een uitgebreide gids en werk set voor je hele Meetings & Cloud Voice-levenscyclus, met aanbevolen bronnen, processen en netwerkplanning voor langdurig succes.

Aanvullende mogelijkheden

Modern bureaublad

Moderne apparaten helpen IT-professionals bij het maken van automatische updates en het krijgen van proactieve inzichten om problemen aan te pakken.

Security

De intelligente beveiligingsmogelijkheden in Microsoft 365 kunnen helpen uw bedrijfsgegevens te beveiligen en de risico’s te beheren.

Spraak

Spraakmogelijkheden in Office 365 kunnen je gebruikers helpen productiever te zijn op vrijwel elk apparaat.

Criteria voor unified service 24×7 probleem solution support wordt aangepast naar een benodigd model en in aanmerking komende klanten krijgen krediet voor gebruik van het unified service Programma.

Dataplus kan u compleet ontzorgen!

De licenties specialisten van Dataplus kunnen u makkelijk aan software licenties helpen zonder dat u zich daarin hoeft te verdiepen. De structuur van licentiecontracten is vaak moeilijk, aanbieders zijn lastig in te schatten en niet geheel onafhankelijk. Dataplus heeft een compleet getraind en gecertificeerd team van specialisten voor u klaar staan om u te adviseren op uiteenlopende gebieden.

Dataplus zorgt ook voor de hardware!

Weet u niet welke hardware u moet aanschaffen voor uw organisatie? Naast het uitgebreide IT-dienstenportfolio voorziet Dataplus u ook van de nieuwste Microsoft Surface-devices. Lees op onze blog over de nieuwste mogelijkheden!

Dataplus kan ervoor zorgen dat de transitie naar de cloud soepel verloopt!

U wilt de transitie maken naar de cloud. Simpelweg voor de vele voordelen of omdat het financieel aantrekkelijker voor u is. Over het algemeen is het gemakkelijk op- en afschalen en/of het betalen per gebruik, een van die grote voordelen. Tevens wordt het technische beheer uit handen genomen, maar ook zaken als het stroomverbruik kunnen als voordeel gezien worden. De cloud is dé moderne manier van werken, waar steeds meer organisaties gebruik van (willen) maken. Om u hierbij te ondersteunen heeft Dataplus haar cloud services ontwikkeld. Dit is een collectief van diensten waarvan u gebruik kunt maken om de transitie naar de cloud vlekkeloos te laten verlopen.

Zit uw contract de aankomende tijd tegen een verlenging aan dan is het goed om een aantal alternatieven te overwegen. Als Microsoft Partner weten wij als geen ander hoe wij u kunnen begeleiden bij de Digitale Transformatie van uw organisatie.

Meer weten? Neem voor meer informatie contact op met Dataplus.

PhoneE-mailAppointment

Call Now Button
en_USEnglish
nl_NLNederlands en_USEnglish