Bespaar nu met Citrix in de cloud! | Dataplus

Citrix heeft een lange relatie met Microsoft en biedt op basis daarvan diverse implementatieopties voor VDI en Citrix in combinatie met Microsoft Azure, met inbegrip van virtuele apps, desktops, data en networking. U kunt de provisioning en het aanbieden van workloads regelen op het Microsoft Azure-cloudplatform en daardoor de algehele IT-kosten verlagen en de efficiëntie verhogen. Een andere mogelijkheid is dat er wordt gekozen voor implementatie van VDI met Citrix Cloud services in Microsoft Azure.

Citrix

Citrix Virtual Desktops Essentials

Citrix Virtual Desktops Essentials is een nieuwe Citrix Cloud service die exclusief is ontwikkeld voor de Azure Marketplace en de migratie naar Windows 10 vereenvoudigt, evenals de verdere implementatie en het beheer ervan, en dit alles met een erg complete gebruikerservaring via Microsoft Azure. Met Citrix Virtual Desktops Essentials heeft u met een gelicentieerde Windows 10 Enterprise Current Branch for Business op ‘per user’-basis de mogelijkheid om een krachtige virtuele Windows 10-desktop aan te bieden vanuit Azure, met de kracht van Citrix Virtual Apps en Desktops.

Citrix Virtual Apps Essentials

Citrix Virtual Apps Essentials is een nieuwe Citrix Cloud service die de eenvoud van Microsoft Azure RemoteApp combineert met de (groot)zakelijke security en schaalgrootte van Citrix Virtual Apps. Microsoft en Citrix hebben samen de nieuwe generatie van Azure RemoteApp ontwikkeld. Het nieuwe Citrix Virtual Apps Essentials gebruikt Azure RemoteApp van Microsoft en toonaangevende Citrix Virtual Apps technologie om extra functionaliteit mogelijk te maken voor beheer, gebruikerservaring en security.

Interesse?

Dan gaan wij een afspraak inplannen met een Citrix Specialist voor een gratis demonstratie over de Citrix cloud!

VDI met Citrix Cloud in Microsoft Azure

Citrix gebruikt het werk dat Microsoft heeft gestopt in Azure en Remote Desktop Services om Citrix Cloud mogelijk te maken, de snelste en flexibelste manier om Citrix-technologie te implementeren. Citrix Cloud vereenvoudigt de manier waarop u VDI, virtuele apps, desktops en complete Citrix workspaces uitrolt vanuit een of meer Azure-locaties.

Implementatie van Citrix Virtual apps en Desktops in Azure

Wanneer Citrix Virtual Apps and Desktops worden geïmplementeerd in Microsoft Azure, geeft dit veel flexibiliteit bij het aanbieden van grootzakelijke VDI infrastructuurservices voor Windows-applicaties en -desktops, mede dankzij het elastische cloudmodel. Het Azure-platform maakt inkrimpen en uitbreiden enorm gemakkelijk. Dit elastische model vereenvoudigt het beheer en verlaagt de kosten. U betaald immers alleen maar voor wat u echt gebruikt.

Flexibele dataopslag in Azure met Citrix Content Collaboration

U bepaalt zelf waar uw gegevens worden opgeslagen, in uw eigen organisatie, in de cloud (veilig onder Citrix-vleugels) of een hybride oplossing, om zo te kunnen voldoen aan allerlei wet- en regelgeving en de performance hoog en de kosten laag te houden. Citrix Content Collaboration in Microsoft Azure resulteert in allerlei nieuwe implementatiemogelijkheden. Gegevens kunnen nu worden opgeslagen in wereldwijde datacenters van Microsoft.

U kunt nu een volledig functionele Citrix Virtual Apps omgeving in Azure uitproberen en virtuele apps aanbieden aan elke gebruiker op elk device en op elke locatie. Deze VDI oplossing biedt u alle voordelen van een traditionele Citrix application delivery-oplossing, maar dan gecombineerd met de extra eenvoud en de lagere kosten die voortvloeien uit Microsoft Azure in de cloud.

Citrix Virtual apps en Desktops in Azure vereenvoudigen het aanbieden en beheren van Citrix technologie. Met het grootste gemak breidt u uw bestaande on-premise software-implementatie uit of gaat u helemaal over naar de cloud.  Het inrichten en uitrollen van veilige digitale workspaces is hiermee een kwestie van uren in plaats van weken, en daarmee brengt u uw gevoelige apps, desktops en data onder in elke cloud omgeving of hybride cloud.

Besparing van kosten:

-Lagere onderhouds- en supportkosten
-Nooit meer software upgrades en patching
-Kortere time-to-production
-Hoger automatiseringsrendement met Smart Tools
-Lage herinstallatie- en managementkosten

Nieuwe mogelijkheden:

-Flexibel aan te sluiten op iedere cloud
-Security- en compliance voordelen
-Minimale downtime
-Continuïteit beter gewaarborgd

Citrix Virtual apps en Desktops in Azure is een uitgebreide cloud service voor het virtualiseren van bureaubladen en apps. Het is de enige virtuele bureaublad-VDI (virtual desktop infrastructure) die vereenvoudigd beheer, multisessie-Windows 10, optimalisaties voor Office 365 ProPlus en ondersteuning voor RDS-omgevingen (Extern bureaublad-services) biedt. Implementeer en schaal uw Windows-bureaubladen en -apps in enkele minuten in Azure en verkrijg ingebouwde beveiligings- en nalevingsfuncties.

Met de flexibiliteit en schaal van Windows Virtual Desktop betaalt u alleen voor de virtuele machines (VM’s) en opslag die wordt gebruikt wanneer uw gebruikers de service gebruiken. U hebt de flexibiliteit om VM- en opslagopties te kiezen die bij uw gebruiksscenario’s passen.

Dataplus kan ervoor zorgen dat de transitie naar de Citrix cloud soepel verloopt!

U wilt de transitie maken naar de Citrix cloud. Simpelweg voor de vele voordelen of omdat het financieel aantrekkelijker voor u is. Over het algemeen is het gemakkelijk op- en afschalen en/of het betalen per gebruik, een van die grote voordelen. Tevens wordt het technische beheer uit handen genomen, maar ook zaken als het stroomverbruik kunnen als voordeel gezien worden. De Citrix cloud is dé moderne manier van werken, waar steeds meer organisaties gebruik van (willen) maken. Om u hierbij te ondersteunen heeft Dataplus haar cloud services ontwikkeld. Dit is een collectief van diensten waarvan u gebruik kunt maken om de transitie naar de Citrix cloud vlekkeloos te laten verlopen.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? De cloud specialisten van Dataplus staan voor u klaar om uw organisatie te laten overstappen naar de Citrix cloud omgeving!

Call Now Button
en_USEnglish
nl_NLNederlands en_USEnglish