Cyber Security

Maximale veiligheid, Maximale compliance aan de GDPR

Cyber Security

Het aantal datalekken stijgt erg hard met de jaren. Organisaties die slachtoffer zijn geworden van een datalek worden regelmatig uitgelicht in de media en de wereld wordt opgeschrikt door steeds vaker voorkomende zware cyberaanvallen. De resulterende datalekken worden meestal veroorzaakt door menselijke fouten, die voorkomen kunnen worden. Vaak is er ook geen zicht op welke informatie bedrijven verlaat. Daarnaast liggen er altijd cybercriminelen op de loer, die naar zwakheden zoeken in de systemen van bedrijven. Zodra er ergens een gebrek in security wordt gevonden worden deze bedrijven gehackt en afhandig gemaakt van gevoelige gegevens. Deze worden vervolgens doorverkocht aan andere cybercriminelen, de concurrent of een partij waarmee er een geschil is. Vergeet niet de GDPR. Deze verordening is ingevoerd in 2018 moet er voldaan worden aan de richtlijnen. Zo niet, dan volgen er hoge boetes.

Dat uw bedrijf waterdicht is als het aankomt op cyber security is dus écht een must. Helaas lukt het niet altijd om dit te realiseren en is er vaak ook bijzonder weinig inzicht in waar kwetsbaarheden zitten. Er wordt volop geïnvesteerd in dure softwarepakketten om zo systemen te voorzien van een zo goed mogelijke beveiliging. Echter blijkt dat er voor dit soort pakketten vaak nog steeds te veel betaald wordt en in de praktijk blijkt deze software vaak ook niet geschikt. Daarnaast kunt u natuurlijk ook niet alle kennis in huis hebben.

Een betrouwbare partner in cyber security is daarom heel belangrijk.

Werkwijze

Allereerst onderzoeken we met u wat uw huidige volwassenheidsniveau is op het gebied van Cyber Security. Een specialist van Dataplus gaat in gesprek met verschillende stakeholders binnen uw organisatie om dit niveau vast te stellen. Daarna ontvangt u een advies op maat over het meest geschikte pakket voor uw organisatie. Wanneer u kiest voor een bepaald pakket, zullen de onderliggende diensten uitgevoerd worden voor u. Hierover ontvangt u rapportages en maatwerk advies.

Zeer uitgebreid programma gebundeld tot Cyber Security dienst

Wij hebben de meest noodzakelijke diensten gebundeld. Zo zijn er penetratietesten, public scans, risicoanalyse’s, phishingcampagnes, etc. in opgenomen. Een unieke dienst.

Totale ontzorging op het gebied van Cyber Security

Met de dienstverlening van Dataplus hoeft u zich geen zorgen meer te maken dat er kwetsbaarheden in uw security zitten. U heeft altijd de meest innovatieve oplossingen in huis en de awareness van uw medewerkers wordt getraind door specialisten, zodat uw organisatie te allen tijde beschermd is tegen dreigingen van buitenaf.

Een one stop shop voor al uw security vraagstukken en oplossingen

Onze security-specialisten staan voor u klaar wanneer u vragen hebt of advies wil over een groter project. Zo helpen wij u met het kiezen van de beste oplossing voor elk scenario en begeleiden wij u met diverse processen.

Helder en onafhankelijk advies van een gespecialiseerde consultant

Het voordeel van een onafhankelijke partij in Cyber Security is dat er altijd nuchter naar situaties gekeken kan worden die impact hebben op uw organisatie. Wanneer u iemand intern inschakelt spelen er factoren mee waardoor deze beïnvloed kan worden en cruciale punten over het hoofd gezien worden.

Diensten zijn altijd up-to-date en van hoogwaardige kwaliteit

De Cyber Security specialisten van Dataplus onderzoeken dagelijks samen met onze partners welke oplossingen het beste zijn voor onze opdrachtgevers. Zo maken wij gebruik van benchmarks, wordt er gekeken welke oplossing nieuwe bedreigingen het snelst afdekt en laten wij geregeld een team van hackers kijken of bepaalde omgevingen en infrastructuren gepenetreerd kunnen worden.

De beste prijs-kwaliteitverhouding in Cyber Security

Vele aanbieders van Cyber Security diensten en oplossingen zeggen dat ze goedkoopste zijn of dat ze de beste kwaliteit hebben. Bij Dataplus bent u hier echter van verzekerd. Als onafhankelijk partner hebben wij de mogelijkheid om een groot scala van aanbieders te vergelijken en kopen wij diensten en oplossingen altijd tegen een lager tarief in. Hier profiteert u van.

Al onze diensten zijn geschikt voor cloud en hybride cloud-omgevingen

Of u nou gebruik maakt van een on-premise omgeving of juist een (hybride) cloud-omgeving, dat maakt voor ons niet uit. U ontvangt altijd maatwerk. Na een adviesgesprek zal duidelijk zijn wat voor omgeving u heeft en wordt de inrichting van de dienst specifiek op uw organisatie afgestemd. Onze opdrachtgevers maken gebruik van omgevingen in alle genoemde soorten.

Dataplus continu service

Security verandert per dag, per uur, per minuut. U investeert in onze diensten en wilt ook weten of u veilig bent daardoor. Wij evalueren continu en rapporteren aan u hoe het is gesteld met uw medewerkers en systemen.

Tijdsbesparend

Met onze dienst wordt voor organisaties tijd bespaart. Wij nemen u al veel uit handen en evalueren en rapporteren middels security rapporten aan uw organisatie.

24/7 365 dagen per jaar ondersteuning

Dataplus biedt u het hele jaar door support ondersteuning. Bent u slachtoffer van een cyberaanval of is uw netwerk geïnfecteerd met ransomware, dan kunt u dag en nacht bellen gedurende 365 dagen per jaar. Is het niet op afstand op te lossen dan gaat er een deskundige support engineer naar uw locatie.

Oplossingsgericht

Uiteraard overleggen we met u wat de beste oplossingen zijn die voor uw organisatie van toepassing zijn. We leveren dus niet alleen maar rapporten maar adviseren u ook verder voor de beste bescherming op de markt.

 

Uw compliance meten en verhogen?

The Pillars of Security

Als u uw Cyber Security aan Dataplus uitbesteedt kunt u kiezen uit verschillende modellen. Naarmate het volwassenheidsniveau van de Cyber Security van uw organisatie stijgt, wordt een hoger model beter geacht. Het Dataplus security abonnement groeit als het ware met u mee en biedt de tools die uw organisatie nodig heeft om deze groei te realiseren.

Starter

Instapmodel

Belangrijkste minimale basisdiensten verwerkt. Deze worden jaarlijks uitgevoerd.

Basic

Basispakket

Belangrijkste minimale basisdiensten, inclusief website en portals. Deze worden jaarlijks uitgevoerd.

Premium

Meetbare progressie

Te allen tijde up-to-date en vooruitgang zichtbaar. Diensten worden meerdere keren per jaar uitgevoerd.

Enterprise

Ultieme keuze

Progressie wordt nauwkeurig en frequent gemeten. Cyber Security kan vanaf hier opgenomen worden in het continuïteitsplan van uw organisatie.

Offerte aanvragen

Indien u meer wilt weten over de verschillende Cyber Security-modellen, neem dan gerust contact met ons op.

 

Wilt u een afspraak maken of meer informatie?

Dan staan wij voor u klaar!

Slot met vinkje

Waarom Dataplus?

Dataplus vindt het belangrijk dat u altijd zorgeloos en efficiënt kunt werken zonder dat uw gevoelige data of persoonsgegevens worden blootgesteld aan de buitenwereld. Security staat voor ons dan ook helemaal voorop.

Onze doelstelling is om u continu volledig te ontzorgen door het leveren van hoogwaardige diensten en services op het gebied van security. Tevens wensen wij graag een bijdrage te leveren aan uw strategische en tactische doelstellingen. Dit vormt volgens ons de basis voor een hechte en langdurige relatie, wat bij ons hoog in het vaandel staat. Langdurig omdat security niet stopt. Het is niet eenmalig.

Om u zo volledig mogelijk te kunnen voorzien, zijn al onze diensten geschikt voor uw specifieke omgeving of uw wensen voor de toekomst. Dit omvat cloud, hybride cloud en on-premise.

22 oktober 2019

Gehackt, hoe dan?

3 oktober 2019

Download GRATIS het e-book Gegevensbescherming voor Dummies!

28 september 2019

Wat kan er misgaan bij het verzenden van 450 mailtjes tegelijkertijd?