Blauwe winkelwagen op monitor

Leveren van licenties

Dataplus is een one stop shop waar u terecht kunt voor al uw licenties. Deze ontvangt u geheel open en transparant van ons. Altijd tegen het scherpste tarief en met het meeste voordeel.

Meer weten?
Callcenter medewerker op monitor

Adviseren over licenties

Naast het leveren van licenties bieden wij u ook advies. Uw keuze in een softwarepakket is belangrijk op de lange termijn. Met Dataplus maakt u altijd de juiste keuze.

Meer weten?
Meter met pijl op monitor

Optimaliseren van licentiegebruik

Heeft u te veel of te weinig licenties? Met SAM krijgt u dit inzichtelijk, waardoor u kosten bespaart en juridische risico’s verlaagt.

Meer weten?
Raket op monitor

Succesvolle transitie naar de cloud

U wilt overgaan naar de cloud, maar daar komt er veel bij kijken. Met Cloud Services wordt u begeleid, zodat u de transitie zo goed mogelijk kunt maken.

Meer weten?
Groen schild met vinkje op monitor

Security en compliance verhogen

Vanaf 28 mei 2018 moeten alle organisaties voldoen aan de GDPR. Met Cyber Security van Dataplus behaalt u een maximale compliance aan deze regelgevingen en werkt u altijd veilig en zorgeloos.

Meer weten?
Monitor als winkel

Geen dienst, maar device?

Op zoek naar de meest geschikte device voor u en uw medewerkers? Naast het uitgebreide IT-dienstenportfolio voorziet Dataplus u ook van de nieuwste Microsoft Surface-devices.

Meer weten?