De Dataplus Specialty Service, speciaal voor u samengesteld! | Dataplus

Veel van onze klanten vinden zo nu en dan bruikbare software op internet. ‘Exotische’ software die niet te krijgen is via de gebruikelijke leveranciers en die u meestal alleen kunt aanschaffen via een creditcard. Het lijkt eenvoudig maar er zitten veel meer “haken en ogen aan“ bij alleen de transactie!

Komt de software bijvoorbeeld uit India, moet u dan ook invoerrechten betalen?
Bij wie bestelt u en hoe bestelt u de software?

U moet een nieuwe leverancier aanmaken in uw administratie, u moet de order bewaken.
Hoe kunt u dat het beste doen?
Hebt u daar tijd voor?
Wat zijn de risico’s?
Wie was de leverancier ook alweer?
Hoe reken ik af?

Voor al dit soort vragen hebben wij bij Dataplus een oplossing bedacht: de Specialty Regeling. Wij bieden twee varianten van deze regeling aan:

Optie A: Goedkoop

De Specialty Regeling Goedkoop houdt in dat wij voor u met de leverancier van exotische software onderhandelen over de beste prijs. Omdat het vaak om buitenlandse leveranciers gaat, kan de levering wat langer duren.

Optie B: Snel

Met de Specialty Regeling Snel zorgen wij voor een snelle levering. U heeft haast en wij kunnen bij een nieuwe fabrikant/leverancier geen prijsafspraken maken. Dan hanteert Dataplus de Snel optie. U begrijpt dat wij daarbij wel een toeslag hanteren op de internetprijs, voor de kosten die wij maken. Die kosten zijn transparant en kunnen wij u aantonen. Die toeslag berekenen we aan u door, maar dan bent u ook zeker van een snelle levering, zonder zorgen of vraagtekens. En belangrijk ook u krijgt het gewoon op factuur.

In beide gevallen geldt: wij nemen u het werk uit handen!

Gebruik exotische softwareregeling

Geen gedoe met Creditcards, onbereikbare leveranciers, en foutieve leveringen.

Dataplus biedt u de mogelijkheid om elke vorm van Software Exoot op rekening aan te schaffen via uw vertrouwde partner, Wij zoeken voor u uit welke licentie vorm er bestaat, welke rechten u verwerft en hoe de levering gaat plaatsvinden. Voordeel voor u is dat u geen nieuwe leverancier behoeft aan te maken, niet worden geconfronteerd achteraf met eventuele invoer (douane) kosten, geen creditcardbetalingen, geen orderbewaking en uiteraard geregistreerd en zichtbaar op ons Dataplus portaal. Het enigste wat wij van u nodig hebben is het product, taal versie, aantal gebruikers, operating systeem en waar u het heeft gevonden. Op basis van een calculatie berekenen wij dan de beste prijs voor u.

Grote database

Omdat wij al meer dan 35 jaar bestaan hebben wij een enorme database en een enorm netwerk van wereldwijde fabrikanten en producten. Daardoor zijn wij in staat vrijwel alle software te leveren. Vanuit Australië tot aan USA en Azië. U als klant profiteert daarvan.

Dataplus kan u compleet ontzorgen!

De licenties specialisten van Dataplus kunnen u makkelijk aan software licenties helpen zonder dat u zich daarin hoeft te verdiepen. De structuur van licentiecontracten is vaak moeilijk, aanbieders zijn lastig in te schatten en niet geheel onafhankelijk. Dataplus heeft een compleet getraind en gecertificeerd team van specialisten voor u klaar staan om u te adviseren op uiteenlopende gebieden.

Dataplus zorgt ook voor de hardware!

Weet u niet welke hardware u moet aanschaffen voor uw organisatie? Naast het uitgebreide IT-dienstenportfolio voorziet Dataplus u ook van de nieuwste Microsoft Surface-devices. Lees op onze blog over de nieuwste mogelijkheden!

Dataplus kan ervoor zorgen dat de transitie naar de cloud soepel verloopt!

U wilt de transitie maken naar de cloud. Simpelweg voor de vele voordelen of omdat het financieel aantrekkelijker voor u is. Over het algemeen is het gemakkelijk op- en afschalen en/of het betalen per gebruik, een van die grote voordelen. Tevens wordt het technische beheer uit handen genomen, maar ook zaken als het stroomverbruik kunnen als voordeel gezien worden. De cloud is dé moderne manier van werken, waar steeds meer organisaties gebruik van (willen) maken. Om u hierbij te ondersteunen heeft Dataplus haar cloud services ontwikkeld. Dit is een collectief van diensten waarvan u gebruik kunt maken om de transitie naar de cloud vlekkeloos te laten verlopen.

Neem contact op

TelefonischE-mailAfspraak op kantoor

Call Now Button
nl_NLNederlands
en_USEnglish nl_NLNederlands