Dataplus kondigt partnerschap aan met Mimecast | Dataplus

Dataplus versterkt haar portfolio op het gebied van e-mail beveiliging, archivering, back-up en continuïteit.

Dataplus breidt de diensten uit. Om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn op het gebied van veilige e-mail, cybersecurity en datalekpreventie zijn we een partnerschap aangegaan met Mimecast.

Met het partnerschap van Mimecast wordt cloud based beveiliging, archivering en beheer van e-mail toegevoegd aan de mogelijkheden. Mimecast ontzorgt u compleet omtrent uw mail security, GDPR compliancy, back-up en continuïteit van uw emailcommunicatie. Ongeacht storingen op het 0365 of Azure-netwerk blijft u altijd online. Ook bent u in staat uw communicatie aantoonbaar en veilig te back-uppen. Dataplus en Mimecast zijn samen in staat om u volledig te ondersteunen inclusief support, installatie en configuratie.

Over Dataplus

Dataplus levert innovatieve diensten rondom softwarelicenties voor grote organisaties. Als gecertificeerd partner van alle grote merken zijn we gespecialiseerd in advies met betrekking tot Softwarelicenties, Cybersecurity, Clouddiensten en Software Asset Management. Daarnaast zijn wij een van de weinigen die in staat zijn u een totaaloplossing te bieden op basis van een unieke aanpak met betrekking tot cybersecurity. Zo kunt u bij ons niet alleen de software hiertoe kopen maar vooral ook diensten omtrent gebruikerstrainingen, Pen testen, Portal en website testen, gebruikers testen etc.

Als één van de weinige bedrijven in Nederland bezitten we de hoogste partnerstatus bij alle grote softwarefabrikanten. Voorbeelden hiervan zijn: Microsoft, Citrix, VMware, Trendmicro, ESET en Sophos. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van licenties zijn we in staat om complexe vraagstukken op te lossen. Door persoonlijk, onafhankelijk en transparant advies te geven helpen we organisaties het beste resultaat te behalen. Daarin staat een langdurige band met onze klanten centraal.

Meer weten?

Bent u geïnteresseerd in veilige e-mail, continuïteit, back-up of archivering? Neem contact op met Dataplus voor een scherpe offerte.

 

Call Now Button
nl_NLNederlands
en_USEnglish nl_NLNederlands