Dataplus breidt haar diensten uit met Repknight | Dataplus

Dataplus zet dienstverlening op het gebied van detectie van datalekken kracht bij via deepweb-scans.

Om bedrijven beter te kunnen adviseren is een partnerschap aangegaan met Repknight, de specialist op het gebied van Deepweb-scanning en alerting. Weet u of er al data gelekt is van uw organisatie? Zijn uw wachtwoorden reeds gehackt en openbaar?  Wilt u ook in staat zijn om te controleren of het lek plaatsvond bij uw SaaS-aanbieder? Wenst u een directe melding als uw gegevens op het deepweb beschikbaar zijn?

 

Door Repknight toe te voegen aan de partners wordt de kennis op het gebied van deepweb en darkweb versterkt. Met deze dienst van Dataplus krijgt u diep inzicht in wat er al gelekt is, of uw werknemers veilig omgaan met data en wat de oorzaak is van het lek. Ook als u moet bewijzen dat uw SaaS-provider of partners achter het lek zat.

Over Dataplus

Dataplus levert innovatieve diensten rondom softwarelicenties voor grote organisaties. Als gecertificeerd partner van alle grote merken zijn we gespecialiseerd in advies met betrekking tot Softwarelicenties, Cybersecurity, Clouddiensten en Software Asset Management. Daarnaast zijn wij een van de weinigen die in staat zijn u een totaaloplossing te bieden op basis van een unieke aanpak met betrekking tot cybersecurity. Zo kunt u bij ons niet alleen de software hiertoe kopen maar vooral ook diensten omtrent gebruikerstrainingen, Pen testen, Portal en website testen, gebruikers testen etc.

Als één van de weinige bedrijven in Nederland bezitten we de hoogste partnerstatus bij alle grote softwarefabrikanten. Voorbeelden hiervan zijn: Microsoft, Citrix, VMware, Trendmicro, ESET en Sophos. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van licenties zijn we in staat om complexe vraagstukken op te lossen. Door persoonlijk, onafhankelijk en transparant advies te geven helpen we organisaties het beste resultaat te behalen. Daarin staat een langdurige band met onze klanten centraal.

Meer weten?

Bent u geïnteresseerd in het scannen op huidige datalekken? Wilt u weten wanneer een lek bekend wordt op het Deepweb? Neem contact op met Dataplus voor een scherpe offerte.

Call Now Button
nl_NLNederlands
en_USEnglish nl_NLNederlands