CoreView: de All-in-One management solution voor Office 365 waarmee u gegarandeerd kosten kunt besparen! | Dataplus

CoreView is het enige intelligente SaaS Management platform (SMP) voor Office 365, dat bruikbare informatie laat zien en gedetailleerde beheermogelijkheden biedt. Hiermee kunnen organisaties miljoenen aan bedrijfskosten besparen, risico’s verkleinen, acceptatie van O365 en/of componenten bij de gebruikers stimuleren en werknemers meer mogelijkheden bieden.

Dataplus partner van CoreView

Eind 2019 is Dataplus partner van CoreView geworden (zie ook https://dataplus.nl/coreview-signs-partnership-with-dataplus) en kan u alle verdere ins en outs van dit product toelichten en u van een maatwerk offerte voorzien. Uiteraard zijn er ook mogelijkheden het beheer of delen daarvan aan Dataplus uit te besteden.

Dataplus kan uw organisatie nu al geld besparen. Na de ondertekening van de juiste contracten en verwerkersovereenkomsten kunnen wij u, zonder dat dit u veel meer gaat kosten dan een klein half uurtje, al een besparing laten zien. Dit kan middels onze Health Check.

Vraag nu uw gratis O365 Health Check aan!

Om uw gratis O365 Health Check uit te kunnen voeren hebben wij een account nodig met Global Admin rechten. Wij zullen deze gegevens nooit opslaan en ze worden enkel gebruikt voor het aanmaken van een rapport op uw Office 365 tenant. Na inschrijving zullen wij u benaderen en uitleggen hoe we een en ander gebruiken en ook uiteraard voor u vastleggen.

TelefonischE-mailAfspraak op kantoor

Houd uw Office 365 omgeving efficiënter onder controle met CoreView

Grote organisaties zijn vaak gefragmenteerd en vereisen meer geavanceerde beheeroplossingen voor Office 365 omgevingen om de efficiency te verhogen en volledig overzicht te houden. Alleen CoreView biedt een alles-in-één oplossing die bewaking, beheer, administratie, rapportage en training/acceptatie omvat om zodoende controle te houden over Office 365 omgevingen. CoreView is vanaf de basis ontworpen om organisaties met meerdere tenants/locaties flexibiliteit te bieden bij het delegeren en distribueren van beheertaken, terwijl daarnaast inzicht geboden wordt in alle aspecten van de gebruikersactiviteiten, zodat admin-teams hun werk zo efficiënt mogelijk kunnen doen. Heeft u bijvoorbeeld een O365 E3 voor iedere gebruiker, maar door wie wordt deze eigenlijk gebruikt?

Met Dataplus en CoreView kunnen wij binnen 10 dagen laten zien wat uw besparing in totaal kan zijn. Wellicht kunt ook u van bijvoorbeeld O365 E3 of E5 gebruikers terug naar (goedkopere) varianten. Een forse besparing dus. Dit kan middels onze O365 Health Check. Schrijf u nu gratis en vrijblijvend in!

Ontdek het CoreView voordeel

Om alle administratieve taken zo makkelijk mogelijk te maken, willen veel organisaties het liefst een allesomvattende oplossing voor het beheer van hun Office 365 omgeving(en). Alleen CoreView biedt, zelfs in multi-tenant of hybride omgevingen, een volledig geïntegreerde set met tools voor het bewaken, beheren en rapporteren van Office 365 in hun ICT-omgeving vanaf een enkele console. Inclusief trainingen voor snellere acceptatie, efficiënter gebruik en daardoor betere benutting van de mogelijkheden van de diverse Office 365 onderdelen. 

Een aantal voordelen van CoreView

Groepsgewijs identieke beheertaken uitvoeren.

Veel voorkomende Office 365 beheertaken kunnen uitgevoerd worden op groepen van geselecteerde gebruikers vanuit een enkel CoreView-menuvenster. Met deze groepsgewijze acties kunnen beheerders account­updates in minuten in plaats van uren voltooien en wordt de kans op menselijke fouten als gevolg van herhalende taken sterk verkleind.

De CoreView benadering

Monitoring van alle activiteiten.

Volledig overzicht van wat beheerd moet worden binnen uw Office 365 omgeving. Monitoring van alle gebruikers-activiteit om compliance met het security-beleid van de organisatie te waarborgen.

Gebruikersbeheer delegeren.

Groepeer gebruikers per Business Unit of geografische locatie en delegeer vervolgens het beheer aan specifieke admins, die alleen de accounts van de betreffende gebruikers kunnen bewaken en beheren.

Krachtige rapportage-mogelijkheden.

Meer dan 175 aan te passen rapporten die alle aspecten van uw Office 365 omgeving en gebruikers-activiteiten laten zien.

Gespreid beheer.

Of wijs eenvoudig alleen bepaalde taken toe aan lokale beheerders of helpdesktechnici, zodat ze bijvoorbeeld kunnen helpen bij eerstelijns supportactiviteiten zoals het wijzigen van wachtwoorden.

Controle en meldingen.

Volledig configureerbare meldingen kunnen ingesteld worden voor iedere Office 365 gebeurtenis en deze kunnen gestuurd worden naar individuele beheerders of via distributielijsten naar meerdere personen.

Verbeterd abonnementsbeheer.

Geef Business Units de bevoegdheid om hun eigen abonnementen te beheren, door hen licentiepools met van tevoren vastgelegde aantallen toe te wijzen.

Geïntegreerde trainingsvideo’s.

Meer dan 2.700 video’s in een geïntegreerde trainingsbibliotheek binnen uw Office 365 omgeving. Gebruikers kunnen trainingsvideo’s selecteren over hun interessegebied en tevens bijhouden welke video’s ze bekeken hebben om deze naar behoefte nog eens terug te kunnen kijken.

Abonnement pools.

Met CoreView is het mogelijk om Office 365 abonnementen van andere tenants/vestigingen die over zijn, in te zetten bij weer andere vestigingen met een simpele druk op de knop. Zo bespaart u ook hier weer op dubbele abonnementen.

Gerichte acceptatie-campagnes.

Verbeter het gebruik van de Office 365 mogelijkheden door de activiteiten van gebruikers bij te houden en vervolgens specifieke groepen via e-mail te benaderen. Hou ook daarna de activiteiten van deze gebruikers in de gaten en stuur follow-up trainingsadviezen naar gebruikers die nog steeds hulp nodig hebben.

Facturatiebeheer.

Met CoreView kunt u ontzettend gemakkelijk intern doorbelasten. Heeft u meerdere vestigingen en tenants dan is dit een ideale oplossing.

Wilt u direct met ons in contact komen?

Call Now Button
nl_NLNederlands
en_USEnglish nl_NLNederlands