Bent u beschermd tegen de nieuwste malware? Gratis Sophos XG Firewall | Dataplus
Cyber SecurityDataplus

Bent u beschermd tegen de nieuwste malware? Gratis Sophos XG Firewall

Krijg de Sophos XG 135 Firewall gratis bij aanschaf van een Fullguard-subscription

Een firewall is van oudsher de eerste lijn van uw digitale defensie. Maar Sophos is meer dan dat dankzij Unified Threat Management (UTM).

UTM houdt in dat dreigingen op diverse manieren worden tegengehouden. Denk aan anti-virus, anti-spyware, anti-spam, inbreukdetectie- en preventie, contentfiltering en lekpreventie. Dat allemaal in één apparaat

Door één compleet apparaat in te zetten wordt beveiligen simpel, overzichtelijk en flexibel. Door duidelijk en gedetailleerd te rapporteren worden de netwerkprestaties en bescherming verbeterd.

Ruil uw huidige firewall in en ontvang een gratis Sophos XG Firewall. Als u zich 3 jaar abonneert op Sophos Fullguard krijgt u een Sophos XG Firewall gratis.

Sophos Fullguard

Sophos Fullguard biedt meerdere vormen van bescherming. Uw netwerk, e-mail, webserver, wifi en internet wordt beschermd met de volgende diensten:

3 jaar Sophos Fullguard + XG 135 Firewall van €3051,00 voor €2006,00*

*actie geldt tot 31 december 2018

Wilt u ook maximale bescherming?

Neem dan contact op via onderstaande buttons of vul een offerteaanvraag in. Dataplus biedt naast dit product een uitgebreid aanbod aan diensten. Als gecertificeerd partner van alle grote merken zijn we gespecialiseerd in advies met betrekking tot Softwarelicenties, Cybersecurity, Clouddiensten en Software Asset Management. Daarnaast zijn wij een van de weinigen die in staat zijn u een totaaloplossing te bieden op basis van een unieke aanpak met betrekking tot cybersecurity. Zo kunt u bij ons niet alleen de software hiertoe kopen maar vooral ook diensten omtrent gebruikerstrainingen, Pen testen, Portal en website testen, gebruikers testen en nog veel meer.

Call Now Button
nl_NLNederlands
en_USEnglish nl_NLNederlands