Cyber security bundel

ICT is in onze samenleving niet meer weg te denken. Overal waar u mee te maken krijgt op een dag, of dit nou op uw werk, in de supermarkt, onderweg naar huis of tijdens het doornemen van dit voorstel is, dat maakt geen verschil. Men wordt steeds afhankelijker van ICT, dus ook steeds kwetsbaarder!

Het aantal datalekken stijgt erg hard met de jaren. Organisaties die slachtoffer zijn geworden van een datalek worden regelmatig uitgelicht in de media en de wereld wordt opgeschrikt door steeds vaker voorkomende zware cyberaanvallen. De resulterende datalekken worden meestal veroorzaakt door menselijke fouten, die voorkomen kunnen worden. Vaak is er ook geen zicht op welke informatie bedrijven verlaat. Daarnaast liggen er altijd cybercriminelen op de loer, die naar zwakheden zoeken in de systemen van bedrijven. Zodra er ergens een gebrek in security wordt gevonden worden deze bedrijven gehackt en afhandig gemaakt van gevoelige gegevens. Deze worden vervolgens doorverkocht aan andere cybercriminelen, de concurrent of een partij waarmee er een geschil is. Vergeet niet dat de GDPR eraan komt. Als deze verordening wordt ingevoerd in 2018 moet er voldaan worden aan de richtlijnen. Zo niet, dan volgen er hoge boetes.

Dat uw bedrijf waterdicht is als het aankomt op cyber security is dus écht een must. Helaas lukt het niet altijd om dit te realiseren en is er vaak ook bijzonder weinig inzicht in waar kwetsbaarheden zitten. Er wordt volop geïnvesteerd in dure softwarepakketten om zo systemen te voorzien van een zo goed mogelijke beveiliging. Echter blijkt dat er voor dit soort pakketten vaak nog steeds te veel betaald wordt en in de praktijk blijkt deze software vaak ook niet geschikt. Daarnaast kunt u natuurlijk ook niet alle kennis in huis hebben.

Een betrouwbare partner in cyber security is daarom heel belangrijk.

Van € 1.500,00 voor € 400,00

Dataplus

Dataplus vindt het belangrijk dat u altijd zorgeloos en efficiënt kunt werken zonder dat uw gevoelige data of persoonsgegevens worden blootgesteld aan de buitenwereld. Security staat voor ons dan ook helemaal voorop.

Onze doelstelling is om u continu volledig te ontzorgen door het leveren van hoogwaardige diensten en services op het gebied van security. Tevens wensen wij graag een bijdrage te leveren aan uw strategische en tactische doelstellingen. Dit vormt volgens ons de basis voor een hechte en langdurige relatie, wat bij ons hoog in het vaandel staat. Langdurig omdat security niet stopt. Het is niet eenmalig.

Om u zo volledig mogelijk te kunnen voorzien, zijn al onze diensten geschikt voor uw specifieke omgeving of uw wensen voor de toekomst. Dit omvat cloud, hybride cloud en on-premise.

Vraag hieronder uw cyber security pakket aan

TelefonischE-mailAfspraak op kantoor

Vul deze som in om te bewijzen dat u geen robot bent76 − 73 =

Public scan

Een public scan maakt inzichtelijk welke gevoelige gegevens van een organisatie wellicht al gehackt zijn. Hierin zijn de gegevens inbegrepen die op het darkweb staan. Deze gegevens zijn een veiligheidsrisico voor uw organisatie. Verschillende onderdelen worden in een public scan gescand:

 • Gelekte data, zoals persoonsgegevens en gevoelige documenten;
 • Informatie over uw netwerk, zoals verzamelde IP-adressen;
 • Login portals die kwetsbaar zijn voor een brute-force attack (wachtwoordkraker);
 • Het darkweb, om te kijken of er gegevens op staan, bv. gehackte e-mailaccounts;
 • Open poorten en services.

Als de scan voltooid is zal er een volledige en heldere adviesrapportage aan u opgeleverd worden.

Webapplicatie scan

Een webapplicatiescan is een service die klantspecifieke webapplicaties scant op het gebied van kwetsbaarheden. Zo heeft uw organisatie waarschijnlijk wel ergens een portaal. Vaak zijn deze niet afdoende beschermt zonder dat u daar weet van heeft. Wij scannen uw portaal (max. 1 IP adres) en rapporteren u de kwetsbaarheden.

De dienst is opgebouwd in vier stappen:

 • Welke webapplicaties zijn aanwezig;
 • Categoriseren en organiseren;
 • Kwetsbaarheden en malware;
 • analyseren en rapporteren.

Tarieven

Hieronder ziet u de tarieven voor uw organisatie. Bedragen zijn eenmalig voor de gehele omschreven dienst.

Cyber Security Bundel

 • Public Scan (1 domein)
 • WebApplicatie Scan (1 IP adres)
 • Rapportage en webex voor toelichting

Normale prijs is € 1.500,-. Bij bestelling gedurende onze Cyber actie geld een tarief van € 400,-. Daarnaast is de voorwaarde dat onze accountmanager bij u op locatie aanwezig is bij de webex toelichting.

Opdrachtbevestiging & Voorwaarden

Bij het ondertekenen van deze offerte gaat u akkoord met afname van de Cyber Security bundel.

 • Bij afname gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van Dataplus (zie http://www.dataplus.nl/over-dataplus/Pages/AlgemenevoorwaardenICT-Office.aspx);
 • Betaling dient te geschieden binnen 30 dagen na factuurdatum;
 • Prijzen zijn excl. BTW;
 • Aktie prijzen alleen geldig bij bestelling voor eind april 2018;
 • De werkzaamheden worden gestart bij ondertekening van dit document. Dit kan middels een digitale ondertekening;
 • Indien u geen ordernummer invult hanteren wij als orderreferentie de datum van ondertekening.

Meer weten?

Mail of bel ons.

Tel: 040 221 5115

E-mail: info@dataplus.nl