Amerikaanse bank gehackt! | Dataplus

Bankgegevens van 100 miljoen Amerikanen buitgemaakt!

Door een grootschalige hack bij de Amerikaanse bank Capital One zijn persoonlijke data en bankgegevens van zo’n 100 miljoen Amerikaanse en zes miljoen Canadese klanten buitgemaakt.

Ook werd van zo’n 140.000 Amerikanen het burgerservicenummer buitgemaakt. Creditcardnummers, pincodes en inlogdata zouden niet zijn buitgemaakt bij de hack.  De hack vond al op 19 juli 2019 plaats. Inmiddels heeft de FBI een 33-jarige vrouw aangehouden. Zij werkte eerder als softwareontwikkelaar en wordt ervan verdacht achter de hack te zitten. Donderdag wordt zij voorgeleid. Dataplus heeft het specialisme in huis om uw digitale werkomgeving optimaal te beveiligen!

Zo ziet u maar, dat ook grote zakelijke organisaties niet immuun zijn tegen kwaadwillende. Het nalaten van het nemen van de juiste stappen in het beveiligen van klant- of patiëntgegevens, kan ook u voor voldongen feiten stellen. Wilt u vrijblijvend overleggen over uw AVG compliancy, mogelijke diensten om u te ontzorgen, Oplossingen om slimmer en met minder belasting te werken, of alleen kijken of het niet goedkoper kan, neem dan contact op met Dataplus voor een gesprek.

Zeker dat er bij u niets gelekt is? Vraag om onze Darkwebscan om aan te tonnen dat het inderdaad ook zo is.

Dataplus heeft de volgende diensten voor u klaar staan zodat u altijd beveiligd bent!

Cloud Services

Cyber Security

License Consultancy

License Delivery

Software Asset Management

Dataplus kan u compleet ontzorgen!

De licenties specialisten van Dataplus kunnen u makkelijk aan software licenties helpen zonder dat u zich daarin hoeft te verdiepen. De structuur van licentiecontracten is vaak moeilijk, aanbieders zijn lastig in te schatten en niet geheel onafhankelijk. Dataplus heeft een compleet getraind en gecertificeerd team van specialisten voor u klaar staan om u te adviseren op uiteenlopende gebieden.

Dataplus zorgt ook voor de hardware!

Weet u niet welke hardware u moet aanschaffen voor uw organisatie? Naast het uitgebreide IT-dienstenportfolio voorziet Dataplus u ook van de nieuwste Microsoft Surface-devices. Lees op onze blog over de nieuwste mogelijkheden!

Dataplus kan ervoor zorgen dat de transitie naar de cloud soepel verloopt!

U wilt de transitie maken naar de cloud. Simpelweg voor de vele voordelen of omdat het financieel aantrekkelijker voor u is. Over het algemeen is het gemakkelijk op- en afschalen en/of het betalen per gebruik, een van die grote voordelen. Tevens wordt het technische beheer uit handen genomen, maar ook zaken als het stroomverbruik kunnen als voordeel gezien worden. De cloud is dé moderne manier van werken, waar steeds meer organisaties gebruik van (willen) maken. Om u hierbij te ondersteunen heeft Dataplus haar cloud services ontwikkeld. Dit is een collectief van diensten waarvan u gebruik kunt maken om de transitie naar de cloud vlekkeloos te laten verlopen.

TelefonischE-mailAfspraak op kantoor

Bron: Nos.nl

Call Now Button
nl_NLNederlands
en_USEnglish nl_NLNederlands